Voorproefje Tsjaikovski

Op 24 juni 2023 spelen strijkers van De Nije Symfony in het MCL auditorium de Strijkersserenade opus 48 en de Arensky Variaties opus 35a van Peter Iltjitsj Tsjaikovski. Met dit concert bedankt het MCL haar vrijwilligers voor de inzet in de afgelopen tijd. De Nije Symfony is blij dat we in het mooie MCL auditorium een podium hebben voor dit concert dat ongeveer een uur duurt.

Het MCL auditorium

Tijdens de voorbereidingen van onze concerten in november 2022 gaven sommige spelers in de strijkersgroep aan meer aan onderlinge afstemming en klankvorming te willen werken. Daar hebben we nu een projectje van gemaakt: Op 3 zaterdagen voorafgaand aan dit concert wordt hieraan door een deel van onze strijkersgroep gewerkt. Een mooi voorbereiding op onze concerten die we voor november 2023 op de rol hebben staan, ondermeer Tsjaikovski’s 6e symfonie, ‘Pathetique’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s