Kaartverkoop

ShosDe kaartverkoop voor Verbinding & Troost met Shostakovich en Mozart wordt verzorgd door Concert4you.

Bestel hier uw kaarten voor het concert op zondagmiddag 20 november in De Harmonie in Leeuwarden (aanvang 15:00)

Bestel hier uw kaarten voor het concert op zondagmiddag 27 november in Trinitas in Heerenveen (aanvang 15:00)

Betaling en service
Na aankoop van uw online kaarten ontvangt u deze binnen enkele minuten op het door u gebruikte e-mailadres. Ontvangt u de kaarten niet? Dan zijn ze mogelijk in uw spambox beland. Is dat niet het geval, neem dan contact op met De Nije Symfony, communicatie@nijesymfony.nl of 06 52630617. We sturen u dan de kaarten na.

Extra begunstigersbijdragen
Heb je een toegangsbewijs gekocht voor Verbinding & Troost met Shostakovich & Mozart in Leeuwarden of Heerenveen? Dankjewel! We kijken ernaar uit je daar te ontmoeten en verheugen ons erop je een onvergetelijke muzikale middag te bezorgen. Draag je De Nije Symfony een warm hart toe en vind je € 20,- voor een kaartje wat bescheiden? Koop dat hier voor € 7,50 een begunstigersticket. Je geeft ons daarmee een extra steuntje in de rug, waardoor we ook in de toekomst bijzondere projecten kunnen blijven organiseren. Als begunstiger ben je welkom om op zaterdag 19 november tijdens de generale repetitie alvast de sfeer te komen proeven. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je dan meebeleven hoe de musici en zangers onder leiding van dirigent Ronald Slager de laatste puntjes op de i zetten.
Tevens mag je als begunstiger plaatsnemen in de ‘priority lane’ bij onze concerten, De zalen waar we spelen, hebben geen vaste plaatsreservering. Kortom: vrije zit. Als begunstiger krijg je voorrang om jouw ideale plaatsje in de zaal te bemachtigen.

Koop hier een begunstigersticket voor het concert in De Harmonie in Leeuwarden.
Klik hier voor het kopen van een begunstigersticket for het concert in Trinitas in Heerenveen.

Dankzij de ANBI-status van de Stichting De Nije Symfony kunt u uw bijdrage doen zonder fiscale gevolgen. Kijk hier voor meer informatie over de ANBI of lees hier over de ANBI op de website van de belastingdienst.

Naar boven >
Verbinding & Troost met Shostakovich & Mozart >
Home >