Wordt wijzer met Wolfgang

Klassieke muziek moeilijk? Word ook een kenner. Bij de komende concerten van De Nije Symfony op 20 en 27 november gaan we de Wolfgang app inzetten.

Wolfgang is een smartphone app voor live klassieke muziek. Terwijl het orkest speelt, vertelt Wolfgang wat je – precies op dat moment – hoort in de muziek. Met Wolfgang ervaar je de rijkdom van klassieke muziek als nooit tevoren.

Hoe werkt Wolfgang?

Af en toe een blik op je smartphone is voldoende, Wolfgang vertelt in bondige, goed getimede zinnen. Je hebt alle tijd om naar het orkest te kijken en van de muziek te genieten. Wolfgang is ontworpen en getest opdat het anderen niet afleidt.

Download Wolfgang gratis in de Appstore of Play Store. Of scan de onderstaande code en zet Wolfgang alvast op uw smartphone.

Scan de QR code en download alvast de Wolfgang app. Zo komt u helemaal voorbereid naar het concert

Waarom Wolfgang?

Wolfgang laat je de rijkdom van klassieke muziek horen en vertelt je over de verhalen achter de muziek. Waar programmatoelichtingen algemeen van aard zijn, vertelt Wolfgang precies en stap voor stap wat er in de muziek gebeurt, realtime, op het moment dat het ertoe doet. Of je nu een doorgewinterde liefhebber bent of alleen af en toe een concert bezoekt, met Wolfgang luister je aandachtiger en doorgrond je de muziek beter.